Обучение по „Сладкарство“

Чет, 07.02.2019

От 02.02. до 05.02.2019 г. в ПГХТ „Акад. Неделчо Неделчев“, се проведе обучение по „Сладкарство“, под ръководството на инж. Юлия Панджерова. В обучението се включиха общо 15 учители - от нашето училище, от ПУ-Сливен и от градовете Ямбол и Сопот.

Обучението завърши с представяне на изработените през дните на обучение готови изделия: торта „Опера“, кубчето на Рубик, деконструирана тиква, трюфели и други.

„Да се усмихваш често, да спечелиш уважението на интелигентни хора и обичта на децата… да цениш красивото… да откриваш най-доброто у другите… да предадеш всичко, което знаеш… това е успех“, казва с усмивка Юлия Панджерова.

Юлия Панджерова е старши учител в Софийска професионална гимназия по туризъм и работи и водещ кулинарен инструктор в Европейска Академия за обучение и развитие. Едновременно с това участва в разработването и осъществяването на международни проекти в Италия, Франция, Швеция, Испания и Турция. Тя е и сред експерти, които разработват държавни образователни стандарти в ресторантьорството. Юлия Панджерова е блестящ учител и истински вдъхновител за стотици млади хора превърнали приготвянето на храна в своя професия.

Снимки

10.411 ms. | 4.00 MB