ПГХТ Сливен

Бизнесът благодари на ПГ по хотелиерство и туризъм “Акад.Н.Неделчев“ - Сливен

2017-11-29

Партньорството между ПГ по хотелиерство и туризъм „Акад.Н.Неделчев“ – Сливен и Почивната база на Министерския съвет в Слънчев бряг съществува от няколко години. Ежегодно ученици от гимназията провеждат летния си производствен стаж на морето и посрещат гостите в базата.
На 28.11.2017 г. управителят - г-жа Харизанова посети гимназията, за да благодари за отличното партньорство. Тя връчи благодарствено писмо на г-жа Якимова от името на Министерския съвет. А учениците, които работиха в базата това лято, г-жа Харизанова изненада с коледни финансови бонуси. На всички тях пожела да бъдат здрави, още по-добри и успешни във всяко свое занимание и изрази надежда, че партньорството между почивната база и училището ще продължи и занапред. В тази връзка г-жа Харизанова сподели :
„ Учениците на ПГХТ – Сливен нямат аналог! Те се справят отлично с работата в реална работна среда. Точни са, прецизни, отговорни и много дисциплинирани! Да работим с тях е истинско удоволствие. Знаем, че когато са при нас, напълно можем да разчитаме на всички. А за тях това е добра възможност да усъвършенстват уменията си и да защитят доброто име на училището си“.